【P&D】10月份特別迷宮情報

官方已公佈10月份的特別迷宮時間表,由『傳說之島龍』開始,接著的分別有水和火的機械龍,以及光屬性的『傳說之機龍』等,還未有傳說龍的新玩家要計好時間打返隻了。而機械龍系列亦快將完結,之後是天空龍等舊迷宮復活,還是有新系列的迷宮推出呢?相信很快便會有答案。

傳說之島龍 (10月1日至14日)

難度:中級、上級、超級

冰之機械龍 (10月15日至28日)

難度:中級、上級(普通)、超級、地獄(技術)

傳說之機龍 (10月22日至11月4日)

難度:中級、上級、超級

焰之機械龍 (10月29日至11月11日)

難度:中級、上級(普通)、超級、地獄(技術)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s